Vous avez déjà un compte d’affilié ? Connectez-vous !

S'enregistrer en tant qu'affilié

Le mot de passe doit comporter au moins 6 caractères et au moins 1 chiffre, 1 lettre et 1 caractère spécial (! $ # - .).

Vous devez renseigner au moins un champ pour le site ou le réseau social


Les champs marqués d'une * sont obligatoires

Samen groeien? Dat kan! Mail & Female is altijd op zoek naar mensen met een eigen website, social media kanaal, of ander initiiatief waar de boodschap van positieve seks een thuis heeft. 

Verdien 15% commissie op elke verkoop die komt vanuit een link op je website, of ander kanaal. 
We bieden een breed scala aan banners en materialen die je kunt gebruiken om Mail & Female te promoten. Schrijf je liever een eigen blog? Ook hierin kun je links verwerken die het mogelijk maken een commissie te verdienen. Ook krijg je toegang tot een persoonlijk dashboard om je account te controleren en uw succesvolle activiteiten bij te houden

Maandelijkse betalingen via PayPal of bankoverschrijving

Om als affiliate te worden goedgekeurd, moet uw website van uzelf zijn en uw eigen inhoud genereren (niet alleen die van derde). Het moet ook relevant zijn voor Mail & Female - de seksspeeltjesindustrie, seksuele voorlichting, positive seks, en inclusiviteit.

Om je aan te melden, hoef je alleen maar onderstaand formulier in te vullen. Voor vragen kun je contact opnemen met contact@mailfemale.com